Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting maakt line-up compleet

Eindhoven Metal Meeting maakt line-up compleet
Reno van der Looij

Met de toevoeging van het Amerikaanse hardcoregezelschap Pro-Pain, de Nederlandse black metallers Soulburn & de lokale Belgische helden van Komah is de line-up voor Eindhoven Metal Meeting 2016 compleet.

De achtste editie van het internationaal gerenommeerde festival vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 december in de Effenaar te Eindhoven. Ook de dagindeling, met headliners Mayhem en Tiamat is inmiddels bekend. Ander grote publiekstrekkers zijn Destruction, Moonspell en Watain.

Combi tickets zijn beschikbaar via de officiële website van het festival en kosten 80,00 euro (+servicekosten) in voorverkoop. Dagkaarten worden op maandag 1 augustus beschikbaar gemaakt. Voor tickets en de laatste festival info kun je terecht op www.effenaar.nl en uiteraard op de site van het festival zelf.

De volledige Eindhoven Metal Meeting line-up en dagindeling:

EMM16