Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Metal in Veghel met Veghel Deathfest

Metal in Veghel met Veghel Deathfest
Guido Segers

Het lijkt er op dat de metal festivals terug keren naar Nederland. Na een tweede succesvolle editie van Dynamo Metal Fest, viel ons oog op een nieuwe speler, namelijk Veghel Deathfest op 8 oktober 2016. De line-up is inmiddels bekend, maar ook kondigde de organisatie een Veghel Metal Fest Open Air aan voor 2017.

Headliner van het festival zijn de Zweedse viking death metallers van Unleashed die de longboat zullen aanmeren aan de Noordkade in Veghel, waar het feest plaats zal vinden. Daarnaast zullen bands van egein bodem, maar ook daarbuiten aantreden, zoals het Duitse Dark Millennium, Thyrgrim en Lifeless en het het Belgische Carnation.
Daarnaast zullen bekenden van eigen bodem aantreden, zoals Soulburn, Ceremony, Procreation, Dead End en diverse andere acts.

De organisatie is in handen van Doc Holliday Music Productions. Deel van de line-up komt dan ook uit eigen stal. De organisatie doet al gerume tijd het rondrijzende Doc Fest. 

Dus, je kunt er gewoon bij zijn voor € 26,- Tickets zijn te koop via Ticketkantoor.
Je vindt hier het Facebook Event van Veghel Deathfest.