Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

DDW maakt muzikale line-up bekend

DDW maakt muzikale line-up bekend
Redactie

Net als vorig jaar zal tijdens de Dutch Design Week ook muziek ten gehore gebracht worden. De organisatie kwam met de namen naar buiten die in samenwerking met de Effenaar spelen in Eindhoven tijdens deze internationale week.Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Maar na het succesvolle debuut van vorig jaar voegt DDW Music daar dit jaar ook weer tientallen experimentele, vernieuwende en spannende artiesten aan toe!

Op twaalf karaktervolle locaties verrijken meer dan zestig artiesten jouw muzikale horizon; van vindingrijke electro in een voormalig kantoorpand en licht ontvlambare garage in een atelier tot schilderachtige folk in een museum. Heb je een DDW ticket (€17,50), dan mag je gratis en voor niks naar onderstaande shows, zonder ticket betaal je slechts € 5,- aan de deur.

Onderdeel van het DDW Music programma zijn shows van:

Larry Gus, C Duncan, Woodie Smalls, Indian Askin, Porches, Beach Baby, Christopher Paul Stelling, traumahelikopter, Louis Berry, Jeangu Macrooy, The K, Scott & Charlene’s Wedding, Compact Disk Dummies, Lucy Dacus, Palace Winter, Jacle Bow, S.T. Cordell en nog veel meer.

Ketelhuisplein
Op het Ketelhuisplein stap je de hele week voor nop en voor niks in een andere muzikale dimensie. Componistenduo Strijbos & Van Rijswijk dagen jullie als publiek uit om een actieve rol te spelen. Samen met ontwerpers en muzikanten worden nieuwe vormen van muziekbeleving uitgevonden en getest door middel van interactieve composities, installaties en combinaties daarvan.

DDW Music Specials
Alsof DDW Music al niet bijzonder genoeg is, kun je ook nog genieten van de ‘specials’. Dat zijn net iets specialere shows van grotere artiesten die op de podia van Muziekgebouw Eindhoven en de Effenaar staan. Met een DDW passe-partout krijg je €5,- korting op deze shows. Tot nu zijn hiervoor BaauerJeremy Loops, Klyne en Benjamin Francis Leftwich bevestigd.

Het complete programma wordt begin september bekend gemaakt. Check facebook.com/ddwmusic en @ddwmusic via instagram om op de hoogte te blijven!