Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 kaarten voor All them Witches @ Effenaar

All them Witches
Reno van der Looij

Fans van psychedelica, stoner woestijnvibes, blues en een portie southern rock komen op vrijdag 19 augustus maximaal aan hun trekken in de Effenaar. All them Witches neemt je deze avond mee in een zware, bedwelmende en hypnotiserende reis.

Het uit Nashville afkomstige gezelschap verkent alle uithoeken van de rootsmuziek en voorziet die met moddervette gitaren, donkere rollende bassen en rauw meppende drums van een geheel eigen sound. Als support staan uit de stonermannen van Yama, afkomstig uit de Lighttown Fidelity stal, op de buhne. Samen met De Effenaar geven we 2 setjes van 2 tickets weg voor deze show! Hoe? Dat lees je hieronder!

Voorafgaand en tijdens de pauzes verzorgt uw eigen Eindhoven Rockcity crew de muziek. Jawel, we vaardigen een heus Eindhoven Rockcity DJ-team af naar de Effenaar en gaan de draaitafels terroriseren. Heb je verzoekjes, dan mag je ze alvast indienen. Dat is overigens zeker geen garantie dat we je plaatjes ook draaien aangezien we daar veel te eigenwijs voor zijn. Maar verwacht de nodige stoner krakers en sludge klassiekers op vol volume…

All them Witches

 

Hoe win je kaarten voor All them Witches?

In samenwerking met De Effenaar mogen we namelijk 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot 9 augustus aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!