Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Rocktocht maakt maakt programma 4e editie bekend

Rocktocht
Redactie

De vierde editie van de Rocktocht komt eraan! En wel op zondag 28 augustus aanstaande. Een heerlijke zondagmiddag en -avond waarbij je van kroeg naar podium kunt trekken om toffe vette rock- stoner- en metalbands te checken.

In 2015 startte het initiatief van de Rocktocht en het het blijkt (gelukkig) een blijvertje op de muzikale agenda in de stad. Van De Kram, naar The Jack, door naar Aloys en weer verder naar Stage Music Café of De Bakkerij. Heel het Stratumseind over. Bandjes checken en biertjes drinken! Vinden we tof.

Op het programma vind je een grote diversiteit van Stoner naar Metal en van Punk tot New Wave. Check hieronder het complete programma en de timetable. Updates en nieuws via het Facebook event van Rocktocht…

 

rocktocht