Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Stonerbluesrockers Sheverine start crowdfunding plaat

Stonerbluesrockers Sheverine start crowdfunding plaat
Guido Segers

Er komen altijd nieuwe bands op in Eindhoven en het viertal Sheverine viel ons laatst al op. De band van hier gaat nu een plaat opnemen, maar daar is een stukje steun wel voor welkom, vandaar de crowdfunding.

het viertal laat zich inspireren door de grote bands van weleer. We noemen een Led Zeppelin, Deep Purple en zulks, maar ook moderne namen als Queens of the Stone Age mogen op de voorkeur van het gezelschap rekenen. Stevig, maar lekker herkenbaar is zo’n beetje hoe je het geluid kunt omschrijven van Sheverine.

De eerste moet een EP opnemen. Dat moet in November gaan gebeuren in de Moonmusic Studio, in samenwerking met Wouter Budé. Wil je meedoen? Dat is zeker een aanrader, dat doe je via deze pagina van Voor De Kunst.

Op 24 september in de Bunker (Gemert) samen met Black-Bone, hier vindt je het event

Volg de band op Facebook voor meer info!