Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Auf Der Axe Records dropt eerste release van The Dwarves

Auf Der Axe Records dropt eerste release van The Dwarves
Guido Segers

Eindhoven Rockcity is een label rijker met het gloedjenieuwe Auf Der Axe Records. Het label bracht meteen de eerste release uit op cassette en dat was niet de minste! Je kunt nu die vette plaat van The Dwarves, getiteld ‘How To Win Friends And Influence People’, bestellen via de website.

Auf Der Axe Records is het kindje van Tom Auf Der Axe. Wij kennen Tom als een gepassioneerd schrijver, die op zijn blog Auf Der Axe de Rockcity scene wist te beschrijven een aantal jaren terug. Check dus vooral even de website, want daar staan nog een paar juweeltjes op.

Naast de pen, bespeelt Tom ook al jaren de drums voor diverse bands. We kennen hem natuurlijk van zijn werk met Heretic, maar eerder drumde hij ook in Misfits tribute band Devilöck en nog een legioen bands waarschijnlijk. Een andere passie is het Dutch Chili Festival, waar Tom ook druk mee is. Een label kon er ook nog wel bij.

De wens om een label op te starten heeft niet veel te maken met geld verdienen. Het is een kans om toffe dingen te maken, meldt de eigenaar op de website. Nou, met die eerste release lijkt dat de goede kant op te gaan.

Volg Auf Der Axe Records op Facebook en bestel die cassette via de website!