Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Propvol Eindhoven Rockcity weekend voor de boeg: onze tips!

bbq
Reno van der Looij

De weersvoorspellingen zien er prachtig uit (al blijven dat natuurlijk wel altijd wisselkoersen) en het komend weekend in Eindhoven zit werkelijk propvol met leuke evenementen. We hebben daarom aantal een aantal tips voor je op een rijtje gezet, die wat ons betreft de moeite waard zijn om erop uit te trekken.

Culinair en muziek gaat daarbij regelmatig hand in hand. Lees meer over onder andere Van Moll fest, Rocktocht nummer 4 en de Rock ‘N Grill bij Popei.

Rocktocht Eindhoven #4 @ Stratumseind

De vierde editie van de Rocktocht vind komende zondag (28-08) plaats. Een heerlijke zondagmiddag en -avond waarbij je van kroeg naar podium kunt trekken om toffe vette rock- stoner- en metalbands te checken. Van De Kram, naar The Jack, door naar Aloys en weer verder naar Stage Music Café of De Bakkerij. Heel het Stratumseind over. Bandjes checken en biertjes drinken. Check hier het volledige programma en de timetable.

Link naar facebook evenement.

Rock ’n Grill met Kid Calloway @ Popei

Zin in een barbecue met lekkere live rockmuziek? Wie heeft dat nu niet met deze temperaturen. Popei voorziet iedere vrijdag in deze behoefte met Rock ‘n Grill. Deze aanstaande vrijdag (26-08) met de Eindhovense rockers van Kid Calloway! Voor de bands op de andere aankomende vrijdagen vind je hier een overzicht.

Link naar Facebook evenement.

Eindhoven Kookt @ Strijp-S

Eindhoven kookt zeg u. Wat moet Rockcity nu met koken? Dat is eigenlijk heel simpel: naast dat het de leukste foodkaravaan van Nederland is, brengen ze ook een heel muzikaal programma mee naar Eindhoven dit weekend (vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus). Zo vinden we dit weekend onder andere Björn van der Doelen, Orange Skyline, Van Dik Hout, Dazzled Sticks en Typhoon op het podium! Check hier het complete programma.

Link naar Facebook evenement.

Van Moll Fest @ Marienhage Klooster

Nu we toch in culinaire sferen bezig zijn, willen we tot slot het Van Moll fest je niet onthouden aankomende zondag (28-08). Deze tweede editie vindt plaats op de historische openlucht-binnenplaats van het oude gymnasium bij het Marienhage klooster in het centrum van Eindhoven. Van Moll heeft altijd al een link naar alternatieve muziek gehad (denk aan het Langharig Tuig brew voor Dynamo Metalfest of de diverse optredens in de Van Moll brewpub), maar vandaag ligt de focus op een mooie selectie brouwerijen die acte de presence geeft. Let op: kaartjes alleen in de voorverkoop beschikbaar!

Link naar Facebook evenement.

Pendejo & Mantra Machine @ Altstadt

Een mooie stoner package komt naar Cafe de Altstadt deze zaterdag (27-08). Op ‘Stoner Saturday’ staan met ¡Pendejo! en Mantra Machine er meteen twee bands op de bühne die hun sporen dik verdiend hebben en een groot deel van het stoner-spectrum voor hun rekening nemen. Groove, heavy gitaren, trompet, riffs deluxe, soundscapes, power-stoner, instrumentaal, je moeder…

Link naar facebook evenement.