Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

Veel nieuw songmateriaal in Johnny Cash Memorial Show van Def Americans

Veel nieuw songmateriaal in Johnny Cash Memorial Show van Def Americans
Guido Segers

De Eindhovense Johnny Cash tribute band Def Americans presenteert tijdens hun jaarlijkse Johnny Cash Memorial Show veel nieuw materiaal. Goed nieuws dus voor de twijfelaars die nog geen kaartje hebben.

“De lijn die we hebben ingezet afgelopen jaar voeren we verder door: meer aandacht voor de American Recordings. Maar natuurlijk zijn niet alle American Recordings nummers geschikt voor het feestelijke karakter van de Memorial Show. We vieren immers het leven van the Man in Black! Door de jaren heen hebben we een vaste schare bezoekers opgebouwd, die we graag verrassen met een show waarin zowel het melancholische als het opgewektere werk van Cash aan bod komt. Beide kanten zijn kenmerkend voor Cash en geen ervan mag dus ontbreken. Daar een balans in vinden zonder al te veel in herhalingen te vallen blijft een mooie uitdaging”, aldus Def Americans voorman Elco Weitering.

De Johnny Cash Memorial Show vindt plaats op zaterdag 10 september in Muziekgebouw Eindhoven. Supports worden verzord door Bootleg Betty, met een meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock ‘n’ roll, en BMI goes Cashmir, een duo dat klassieke Cash-songs van een Indiase elektronische dance groove en sitar-partijen voorziet. Een speciaal catering-aanbod is er in de vorm van een Beerze Bar en Cash Burgers. De jaarlijkse hommage aan de countrylegende gaat om 20.15 u van start, tickets kosten € 20,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van Muziekgebouw Eindhoven.

Vindt hier het event op Facebook.