Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Call It Off en Tim Vantol

Win tickets voor Call It Off en Tim Vantol
Guido Segers

Er staan weer wat leuke shows geboekt in het Blue Collar Hotel en wij mogen kaartjes weggeven. Het gaat om de shows van Tim Vantol en Eindhovense ‘Defenders of Poppunk’ Call It Off. Daar mogen wij tickets voor weggeven.

Hoe kun je die winnen?

We mogen voor elke show 2 tickets weggeven, voor de slimmerts: 1 x 2 tickets voor Tim Vantol en 1 x 2 tickets voor Call It Off. Wat je daarvoor moet doen, is deze post liken op facebook en daaronder een mooie reden geven waarom jij die tickets verdiend (en welke)! De winnaar maken we op zondag 18 september bekend!

28 september 2016 Tim Vantol & John Allen

Punktroubadoer Tim Vantol mag je gerust de Nederlandse versie van Frank Turner of Chuck Ragan noemen. Gewapend met akoestische gitaar, alleen of met band, is hij al jaren op de weg door vele landen met zo’n 150 shows per jaar. Als supportact voor Chuck Ragan, op grote festivals als Lowlands en Groezrock maar ook in huiskamers en kelders! Hij kondigt nu wederom een tour aan waarin hij zes weken lang elke dag de bühne bestijgt. Heel toepasselijk prijkt op de poster: “On A Restless Tour”. Op 28 september mag hij wel even slapen in het Blue Collar Hotel slaapt Tim in het Blue Collar Hotel. Maar hij mag pas naar bed als hij het Blue Collar Theater op stelten heeft gezet! En dat moet lukken met optredens van reisgenoot John Allen, lokale supportact Stijn Charpentier en uiteraard Tim Vantol.
Het Facebook Event

29 oktober 2016: Call It Off ‘Abandoned Tour’

Weinig Eindhovense bands gaan zo hard als de boys van Call It Off. Met hun super catchy en perfect uitgevoerde poppunk gingen ze al op tournee in China, bouwden ze in Nederland een gestaag groeiende groep fans op en sloten de heren een deal met Sony Music. De toekomst ziet er zonnig uit voor dit gezelschap en het kan bijna niet anders dan dat we ze volgend jaar op de grote festivals tegen gaan komen.
Op 26 augustus kwam hun nieuwe single “abandoned” uit en om die release kracht bij te zetten zijn ze de hele herfst in het hele land te vinden samen met The Press And The President. De “abandoned tour 2016” wordt afgetrapt met een thuiswedstrijd in het Blue Collar Theater op zaterdag 29 oktober en dat vinden we fijn!
Het Facebook Event