Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Lemmy lives! Effenaar brengt memorial aan Motörhead baas

Lemmy
Reno van der Looij

Vrijdag 30 december is het al weer een jaar geleden dat Lemmy Kilmister ons is ontvallen. De markante frontman van Motörhead wordt op zijn sterfdag in De Effenaar geëerd. Op zijn sterfdag maakt De Effenaar een muzikale buiging voor de oppergod van de rock ’n roll.

Niemand minder dan Death Alley zorgt voor een set vol Motörhead-klassiekers, met zangers uit de top van de Nederlandse rockscene; Peter Pan Speedrock, Delain, Birth of joy, The Deaf, Elle Bandita, DOOL, Heideroosjes, STAVAST en Voltage. Met Janneke Nijhuis (The Deaf), Ryanne van Dorst (DOOL) en Charlotte Wessels (Delain) zijn ook de dames goed vertegenwoordigd en zo had Lemmy het graag gezien.

Snakebite Love trapt af met een akoestische set vol obscure Motörhead songs, rockmascotte Dikke Dennis presenteert de viering en Jack Daniels het gratis welkomstdrankje voor iedere bezoeker! En de pauzemuziek? Door het Eindhoven Rockcity DJ Team, hell yeah, hail Lemmy!

Tickets hier. Facebook event hier.

Mocht je niet in staat zijn om in De Effenaar aanwezig te zijn, dan heb je ook nog een aantal andere mogelijkheden, aangezien deze package ‘op tour’ gaat:
– 27 dec – Neushoorn – LEEUWARDEN
– 28 dec – Hedon Zwolle – ZWOLLE
– 29 dec – Patronaat Haarlem – HAARLEM
– 30 dec – De Effenaar – EINDHOVEN