Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Klokgebouw het toneel voor Tributeland

Redactie

Op zondag 20 november 2016 zal in het Klokgebouw te Eindhoven de eerste editie plaatsvinden van Tributeland. Het festival maakt slim gebruik van de voorzieningen die er toch al staan voor het hardcore/punk festival The Sound of Revolution (met oa. Madball, Life of Agony en Ignite) dat een dag eerder plaatsvindt.

De geboekte acts voor op het spiksplinternieuwe Tributeland zullen tot in perfectie de bands de muziek van grote bekende bands naspelen. Onder andere tribute bands van AC/DC, U2, Muse, Queen en Metallica komen naar Eindhoven.

Verspreid over twee podia worden de beste tribute bands van Europa, met als focus rockmuziek van de jaren ‘70 tot nu, aangevuld met het beste van eigen bodem. Zo kan de liefhebber van hardrock/metal uit de jaren ‘70-‘80 genieten van tribute bands van AC/DC, Guns N’ Roses en Metallica.

Ook komt tevens de liefhebber van (classic) rock uit die tijd ruimschoots aan z’n trekken met tributes to CCR, U2 en bijvoorbeeld een geweldige tribute to Queen uit Italië. Natuurlijk worden ook fans van de rockjaren ‘90 en ‘00 niet vergeten; zij worden bediend met tributes to Pearl Jam, Muse, Editors en Live.

Video: Once (Pearl Jam tribute) live At the Thunderbolt, paaspop 2016

Tributeland Line –up tot nu toe:

AC/DC by AC/DC UK
Metallica by Imitallica
Guns N’ Roses by Ultimate Guns N’ Roses
Pearl Jam by Once
CCR by Callahan Clearwater Revival
Queen by Vipers
Muse by Musest
U2 by Crystal Dream
Editors by reEditors
Live by Simple Creed

Tributeland info & Tickets:

De voorverkoop van Tributeland is reeds begonnen. De eerste 500 tickets zijn te koop voor het Earlybird bedrag van slechts € 15. Reguliere tickets kosten vervolgens € 20. De kaartverkoop vindt plaats via Ticketmaster. Klik hier voor tickets en hier voor het facebook evenement. Meer info: www.tributeland.nl

Tributeland