Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Kyle Gass Band @ Effenaar

Kyle Gass
Redactie

Op woensdag 21 september komt de Kyle Gass Band naar de kleine zaal van De Effenaar te Eindhoven. De band rondom de zanger/gitarist van Tenacious D kan het ook prima zonder Jack Black. Dat bewezen ze onlangs op de nieuwe plaat ‘Thundering Herd’.

Voor deze bijzondere show geven we in samenwerking met De Effenaar 2x 2 tickets weg. Om mee te dingen naar een setje kaarten ga je snel naar dit Facebook bericht. Like het bericht en tag in de comments wie je graag zou willen meenemen en je doet direct mee. Aanstaande vrijdag 16 september maken we de winnaars bekend.

Over Kyle Gass Band

‘Our job is to rock’. Dat is het motto van de Kyle Gass Band, het project van de kale en zwaarlijvige zanger/gitarist van Tenacious D. KGB combineert droge humor met stevige en hoogstaande rock ’n roll. Gass heeft zich dan ook omringd met fantastische muzikanten zoals gitaristen John Konesky en Sasquatch, bassist Jason Keene en drummer Tim Spier.

De zelfbenoemde supergroep uit LA komt vanavond met een bak nieuwe songs een dikke smile op de gezichten van de rock ’n roll- en metalliefhebbers toveren. Want, zoals ze het zelf treffend verwoorden: “you have the ability to listen, with child-like wonder, to the magic of song, while having no earthly clue how to create such brilliance… Such is the albatross of genius… Such are the chains of unparalleled skill… Such is the KGB.”