Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

DDW Music 2016 programma compleet

DDW Music
Redactie

Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Maar na het succesvolle debuut van vorig jaar voegt DDW Music daar in samenwerking met De Effenaar dit jaar ook weer tientallen experimentele, vernieuwende en spannende artiesten aan toe!

Na eerdere bevestigingen van onder meer Traumahelikopter, Woodie Smalls en Indian Askin zijn er vandaag maar liefst 27 Nieuwe toegevoegd die festival completeren. Tijdens Dutch Design Week vindt dus de tweede editie van DDW Music plaats op twaalf locaties in Eindhoven. Het Ketelhuisplein vormt het decor van DDW Music Lab. Hier verzorgt componistenduo Strijbos & van Rijswijk een bijzonder programma met interactieve installaties.

Nieuwe bevestigingen DDW Music

Palmbomen II, Loyle Carner, Dillon, JEFF. the Brotherhood, Flamingods, Alpines, Ciaran Lavery, Donnie, GANZ, Sunday Sun,The Lion and the Wolf, Iguana Death Cult, Khruangbin, Matthew Logan Vasquez,Crying Boys Cafe, Hypochristmutreefuzz, GOSTO, Kweku Collins, Søren Juul, Zimmerman, Felix Pallas, ISLAND, Canshaker Pi, Travis is a Tourist, DJ Spinn’em & Friends, The Galaxy.

DDW Music Specials

Alsof DDW Music al niet bijzonder genoeg is, kun je ook nog genieten van de ‘specials’. Dat zijn net iets specialere shows van grotere artiesten die op de podia van Muziekgebouw Eindhoven en de Effenaar staan. Met een DDW passe-partout krijg je €5,- korting op deze shows. Hiervoor zijn BaauerJeremy Loops, Klyne en Benjamin Francis Leftwich bevestigd.

Tickets hier. Facebook event hier. Website hier.