Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

The Sound of Revolution maakt met toevoeging van 3 acts line-up compleet

Ignite
Reno van der Looij

Met de bevestigingen van het Duitse Coldburn, Strenght Approach uit Italië en het Hongaarse Paddy and The Rats is de line-up voor de eerste editie van The Sound Of Revolution compleet. Het nieuwe hardcore festival vindt plaats op zaterdag 19 november 2016 in Klokgebouw Eindhoven.

Eerder waren niemand minder dan Life of Agony, Ignite, Cockney Rejects, Judge (exclusieve Europese show), Madball, No Turning Back, Discipline, Discharge, Dead Swans, Angel Crew, Lifeless, World Eater en 18Miles al aangekondigd. De voorverkoop van The Sound Of Revolution is reeds begonnen en verloopt via www.ticketmaster.nl.

Nieuwe bevestigingen

Het uit Leipzig, Duitsland, afkomstige Coldburn is opgericht in 2009. Met het laatste album ‘Down in the Dumps’ heeft de band bewezen een vaste waarde te zijn in de hardcore scene. Onze curator Martijn van den Heuvel over Coldburn: “Al sinds 2009 hebben wij met Turning Back veel met Coldburn samengespeeld. Ik ken de jongens van de shows die wij in Oost-Duitsland speelden, daar stonden ze altijd in het publiek. Nu hebben ze alweer een tijdje hun eigen band en als je van oprechte hardcore houdt, mag je deze band op 19 november absoluut niet missen!”

Ook verwelkomen we de Italianen van Strenght Approach op The Sound Of Revolution. De band uit Rome is alweer twintig jaar actief en daarmee een van de vaandeldragers in de wereldwijde hardcore scene. Met hun ‘geen-onzin-recht-toe-recht-aan-hardcore’ en liefde, passie en trouw aan de muziek touren ze de wereld rond. Martijn: “Ik ben door de jaren heen erg goed bevriend geraakt met de bandleden van Strenght Approach, heb ook veel met ze getourd. Ik hou van en respecteer de passie die ze hebben voor de hardcore scene enorm. Dit jaar bestaat Strenght Approach twintig jaar en het is echt te gek dat we dit samen met hen kunnen vieren op The Sound Of Revolution.”

In het kielzog van Ignite tourt Paddy And The Rats met hen mee als support act. Ook op The Sound Of Revolution zijn ze van de partij. Deze band uit Hongarije maakt onvervalste punkmuziek en we zijn ervan overtuigd dat Paddy and The Rats ook het publiek in Eindhoven kan voorzien van een mooi feestje!

The Sound Of Revolution line-up:

Met: Life of Agony (USA), Ignite (USA), Cockney Rejects (UK), Judge (USA, exclusieve Europese show), Madball (USA), No Turning Back (NL), Discipline (NL), Discharge (UK), Dead Swans (UK), Angel Crew (NL/BE), Strenght Approach (DE), Lifeless (USA), World Eater (DE), Coldburn (DE), 18Miles (NL) en Paddy And The Rats (H)

Zaterdag 19 november 2016
Klokgebouw Eindhoven
Deuren open: 12.00
Aanvang programma: 13.00 uur
Tickets: € 25 (excl. servicekosten)

TSOR