Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Vooruitblik op 5e Sonic Boom editie

Sonic Boom
Reno van der Looij

Nadat je afgelopen vrijdag aan de ene kant van het Klokgebouw in Eindhoven moest zijn (Komatsu albumrelease show @ Blue Collar Hotel), is komende zaterdag de andere kant aan de beurt. POPEI is namelijk de locatie voor de 5e editie van Sonic Boom!

Dit festival is voor de fijnproever op het gebied van stevige phychedelica, ronkende stoner, fuzzy riffs en donkere rock zaterdag 1 oktober ‘the place to be’. Met Monomyth en ZooN heeft Sonic Boom op zaterdag 1 oktober twee afsluiters van formaat. Maar ook de wederopstanding van Gomer Pyle, de Stoner van Velcro Fly en de Zuiderburen van Tangled Horns mogen er zijn. Alle reden om op tijd bnnen te zijn dus (aanvang 17.30uur).

Lighttown Fidelity zal samen met de DJ’s van Eindhoven Rockcity DJ Team optrekken om tussendoor toffe plaatjes te draaien. De affiche met bands van het zwaardere soort worden bovendien voorzien van dikke visuals (door Jerome Sigelaar). Voor slechts 15,00 euro scoor je een ticket in de voorverkoop. Waarmee moeten we je nog meer overtuigen?

Timetable Sonic Boom:

tijdschema

Sonic Boom headliner:

Vier jaar na hun legendarische optreden tijdens de eerste editie van het festival komt MONOMYTH dit jaar terug als absolute headliner van Sonic Boom. Een status die de band meer dan verdiend heeft naar aanleiding van de drie uitstekende platen die in de tussenliggende jaren zijn uitgebracht. Het meest recente meesterwerk EXO is het sluitstuk van de trilogie en neemt je mee naar de verste uitersten van het muzikale universum. Spacy krautrock, psychedelica, dansbare ritmes, er staat, zeker live, geen enkele rem op deze band. Bereid je voor op een muzikale trip die zijn weerga niet kent.

Sonic Boom menu:

We missen alleen nog de lijst aan speciaalbieren, maar we kunnen je wel vast verklappen wat er aan eten vers uit de eigen POPEI keuken te krijgen is aanstaande zaterdag! Hier het menu van de dag:

menu