Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Zodiac @ Altstadt

zodiac
Redactie

Op vrijdag 7 oktober staat het Duitse Zodiac op het podium in de Altstadt. Zodiac is zeker geen standaard retro-band. De bluesrockers gebruiken het (hard-)rock geluid van de 70’s om het in een moderne hoed te gooien en er een eigen geluid uit te toveren die rockmuziek breder en dieper raakt.

In Duitsland, waar de band gehuisvest is, weten ze een enorm groot publiek aan zich te binden. Met het nieuwe album ’Grain Of Soul’ (geproduceerd door Guano Apes’ Arne Neurand) gaan ze nu Nederland veroveren, het thuisland van frontman Nick van Delft. Voor de show in Eindhoven nemen ze ook nog 2 toffe support acts mee: Honeymoon Disease (Zweden) en RacenEye (UK). Voor deze dampende rockende avond geven we 2 setjes van 2 tickets weg!

Win setje tickets voor Zodiac @ Altstadt

In samenwerking met Cafe Altstadt mogen we dus 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot 4 oktober aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Tickets (12,50) hier | Facebook event hier | Website Altstadt hier.