Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Black-Bone album release show!

Black-Bone
Reno van der Looij

Hoog tijd om eens wat tickets weg te geven voor een echte Eindhoven Rockcity act. Aanstaande zaterdag 15 oktober speelt Black-Bone namelijk een album re-release show in de Altstadt te Eindhoven. Geen nieuw songmateriaal, maar wel gewoon een hele fijne release op het Lighttown Fidelity label.

Het debuut van de rockers van Black-Bone wordt namelijk op vinyl uitgebracht. Het album ‘Back To Mayhem’ uit 2012 krijgt hiermee voor het eerst zijn release op LP. Het eveneens uit Eindhoven afkomstige Reptilians verzorgt het voorprogramma.

Hoe kun je kaartjes winnen voor Black-Bone @ Altstadt Actie voorbij!

In samenwerking met Cafe Altstadt mogen we 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt t/m aanstaande donderdag en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Extra info: Tickets hier. Link naar het Facebook event hier.