Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Kampfar en Vreid @ Dynamo

Kampfar
Reno van der Looij

Aangezien we deze week toch al in een “weggeef bui” zijn en tevens in de hardere blackmetal sferen verkeren, hoog tijd om ook extra aandacht te besteden aan de dubbele headline show van Kampfar en Vreid eind deze maand in de Eindhovense basement van Dynamo.

Twee razend interessante Noorse acts, waarvan eerst genoemde in thuisland Noorwegen gewoon even een Grammy Award mee naar huis mocht nemen. Zien wij in Nederland nog niet zo snel gebeuren. Dreamarcher, eveneens uit Noorwegen verzorgt de support op woensdag 26 oktober.

Hoe win je tickets voor Kampfar & Vreid

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot 20 oktober aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Facebook event hier | Info show hier | Tickets hier