Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 september 2023

Scroll to top

Top

Win tickets voor COME AS YOU ARE @ Klokgebouw

come as you are
Redactie

Ja hoor, we klappen er gewoon weer voor een vet feestje wat kaarten tegenaan. De kaarten voor Tributeland zijn nog niet weg of we hebben alweer een nieuwe actie. Dit keer gaan we een aantal gelukkigen blij maken met kaartjes voor Come As You Are in het Klokgebouw op Strijp S.

Vrijdag 18 november kunnen liefhebbers van stevige 90’s muziek op Strijp-S voor terecht voor o.a. Republica, Senser, GUN, Claw Boys Claw, Bettie Serveert en Green Lizard. Timetable, ticketinfo en meer info hier. De eerste editie van Come As You Are dus…

Kaarten winnen voor Come As You Are

We geven voor dit 90’s feestje 2 setjes van 2 tickets weg. Om hier voor in aanmerking te komen ga je naar ons facebook bericht en tag je in de comments wie je graag wil meenemen. Extra kans maken en heb je ook twitter? Retweet dan ook onze tweet even. Zo doe je automatisch mee. Winnaars op 7 november.

Over Come As You Are

Deze nieuwe en jaarlijkse viering van 90’s/alternative rockiconen, aangevuld met nieuwe helden, wordt georganiseerd door poppodium Effenaar en concertorganisator Loud Noise. Tijdens Come As You Are staat het tijdperk centraal waarin de alternatieve gitaarrock zijn grootste successen vierde. De grunge en britpop kwamen op, en ook Nederlandse bands vierden (internationale) successen. Maar het festival zet ook nieuwe helden centraal die zich laten inspireren door dit decennium en de muziek van ‘nu’ maken.

Come As You Are | 18 november | Klokgebouw | Aanvang 19.00 uur | Voorverkoop € 20,00, dagkassa € 25,-