Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Geruchten voor Dynamo Metal Fest 2017 line-up!

Geruchten voor Dynamo Metal Fest 2017 line-up!
Reno van der Looij

Rumour has it… Terwijl het buiten kil, nat en donker is en de winter nog moet komen, kijken we alvast voorzichtig vooruit naar de festivals van 2017. Paaspop kwam reeds met mooi nieuws door Parkway Drive als eerste act op de affiche te zetten bijvoorbeeld. Meer Paaspop bevestigingen worden deze maand verwacht.

Ons oog viel vandaag echter op een aantal Facebook berichten met betrekking tot Dynamo Metal Fest. DMF lijkt stiekem wat hints los te laten over de 2017 line-up. Zo werd enigszins als teaser gevraagd of Entombed wat voor DMF is? Het lijkt ons een retorische vraag…. Loudnoise, de organisator achter Dynamo Metal Fest, tekende onlangs de veelbelovende nieuwkomer Meshiaak op. Loudnoise promotor Paul van Berlo wist daaraan toe te voegen dat we Australiërs deze zomer in onze contreien mogen verwachten.

Tot slot de dikke hint (met weliswaar een knipoog) op Facebook naar Prong van zojuist. De band rondom Tommy Victor staat deze avond in 013 (samen met Obituary en Exodus). Dynamo Metal Fest tickets kun je in ieder geval al aanschaffen. Early birds zijn alweer even uitverkocht, maar voor 20,00 euro ben je er gewoon bij op zaterdag 15 juli volgend jaar.

rumours

De grote vraag is of we inderdaad Entombed, Prong en Meshiaak bij Testament mogen voegen komende zomer op de Kunstijsbaan. Dan staat zowaar al bijna de helft van de line-up. En dat zou er zeker niet verkeerd uitzien. Vooralsnog speculeren en dagdromen. We wachten verder netjes af…

Testament, de dus tot nu toe enige echte bevestiging voor DMF, heeft in de tussentijd ook niet stil gezeten. Het nieuwe album ‘Brotherhood of the Snake’ is op de mensheid losgelaten en tevens kwam 2 dagen geleden de video van het voortreffelijke ‘The Pale King’ uit… Laat het maar zomer worden…..