Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Houdoe en Bedankt; het ultieme tribute aan Peter Pan Speedrock

Houdoe en bedankt
Reno van der Looij

Voor Eindhoven Rockcity staat de maand November onmiskenbaar in het teken van het afscheid van Peter Pan Speedrock. Het boegbeeld en de trotse vaandelhouder van de lokale rockscene stopt er definitief meer. Geen vage termen als ‘indefinite hiatus’, maar keihard ermee kappen. Komende periode meer hierover op Eindhoven Rockcity…

Wat rest zijn nog twee afscheidsshows in de eigen lichtstad. Nog twee keer vlammen in de Eindhovense Effenaar. Beide shows zijn inmiddels ram en ram uitverkocht. Hoe kan het ook anders? Had je nog geen kaartje, dan heb je dus vette pech. Ook mis je support acts Banane Metalik, Electric Eel Shock (vrijdag), The Sha-la-lee’s en Death Alley (zaterdag).

Houdoe en Bedankt LP

Wil je toch een heel dik PPSR souvenir, dan is deze er met de vinyl release van Houdoe en Bedankt. Hoe deze eenmalige unieke release tot stand kwam, kon je hier al eerder lezen. Op initiatief van Lightown Fidelity en in samenwerking met Effenaar en Eindhoven Rockcity is het uiteindelijk het ultieme tribute van de Eindhoven Scene aan Peter Pan Speedrock geworden. De uitvoeringen van oa. The Spades, Komatsu en Candybar Planet zijn op een gelimiteerde oplage van 300 LP’s vastgelegd.

Dit unieke stukje vinyl is slechts op 2 manieren te krijgen. Tijdens de twee afscheidsoptredens of via de site van Lighttown Fidellity, waar de voorverkoop ook gelimiteerd is (er moet per slot van rekening nog een dik stapeltje mee naar de Effenaar). Ben er dus snel bij als je zeker wilt zijn van je exemplaar.

PPSR Tribute

Tracklist Houdoe en Bedankt

A1 The Spades – Stick It!
A2 Tigre Blanco – Boom!
A3 An Evening With Knives – Bad Boy Buddy Bob
A4 Stuurbaard Bakkebaard – Next Town
A5 Heretic – Auf Der Axe
B1 Komatsu – Megasdetitas
B2 Ronnie & Donnie feat. Honey – Knuckleboys
B3 BlackBone – Better Off Dead
B4 Candybar Planet – Angeldust
B5 Woody – Rockcity

Peter Pan Speedrock Tribute: Herectic – Auf Der Axe

Peter Pan Speedrock Tribute: Woody – Rockcity