Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting maakt tijdschema bekend

Eindhoven Metal Meeting maakt tijdschema bekend
Reno van der Looij

De achtste editie van het inmiddels internationaal gerenommeerde Eindhoven Metal Meeting festival vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 december, wederom in de Effenaar te Eindhoven.

Het complete programma met headliners Mayhem en Tiamat is inmiddels al even bekend. Ander grote publiekstrekkers zijn Destruction, ProPain, Hail of BulletsMoonspell en Watain. Zojuist heeft de organisatie ook de timetables online gezet. Het puzzelen kan dus beginnen…

Combi tickets zijn beschikbaar via de officiële website van het festival en kosten 80,00 euro (+servicekosten) in voorverkoop. Dagkaarten zijn ook nog beschikbaar. Voor tickets en de laatste festival info kun je terecht op www.effenaar.nl en uiteraard op de site van het festival zelf.

Timetable Eindhoven Metal Meeting vrijdag:

Eindhoven Metal Meeting

Timetable Eindhoven Metal Meeting zaterdag:

EMM