Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Kensington op Paaspop 2017 en meer nieuws

Paaspop
Redactie

Nog niet de bulk aan aankondigingen die we snel verwachten. Slechts 1 nieuwe naam vandaag voor Paaspop, maar wel eentje van formaat. Als je 4x de Ziggo Dome kunt uitverkopen, dan sta je ook hoog op de wishlist voor de festivals. Paaspop heeft daarom Kensington kunnen strikken voor de 2017 editie.

Eerder konden we reeds vermelden dat ook de Australische metalband Parkway Drive naar Schijndel komt. Deze maand worden nog meer acts aangekondigd én dan zal ook de early bird ticketverkoop starten. De traditionele opener van het festivalseizoen vindt in 2017 plaats op 14, 15 en 16 april. De festivalvoorpret kan beginnen! Stay tuned for more!

Nieuw: Paaspop Launch Party

Traditiegetrouw begint ook dit jaar de kaartverkoop weer op de laatste zaterdag van november! Op zaterdag 26 november wordt daarom de markt in Schijndel (thuisbasis van Paaspop) omgebouwd tot pop-up mini festivalterrein. Haal de allerallerallereerste tickets, kom dansen, feesten, drinken en genieten, win toffe prijzen en laat je verrassen door verschillende optredens.