Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air 2017 met eerste namen

Jera on Air
Redactie

Vorig jaar vierden we een dik feestje op Jera on Air. Alle reden om alvast weer vooruit te kijken de jubileum editie in 2017. Voor de 25e (!) keer strijkt Jera on Air neer in Ysselsteyn, gelegen tussen Eindhoven en Venlo, en wist ons eerder al te vermelden dat het festival komend jaar voor het eerst drie dagen duurt.

Vandaag heeft de organisatie ook een eerste blik acts opengetrokken die 22, 23 en 24 juni acte de présence zullen geven: Architects, Comeback Kid, Northlane, The Bouncing Souls, The Devil Wears Prada, Every Time I Die, The Black Dahlia Murder, The Smith Street Band en Landscapes. Tickets zijn inmiddels in de voorverkoop. Link hier.

 

jera on air