Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 tickets voor Spidergawd @ Effenaar

Winnen: 2x 2 tickets voor Spidergawd @ Effenaar
Reno van der Looij

Spidergawd uit Trondheim, Noorwegen, waarin de volledige ritme-sectie van Motorpsycho heeft plaatsgenomen komt op 10 maart 2017, met een nieuwe plaat op zak, naar De Effenaar. Bassist Bent Sæther en drummer Kenneth Kapstad hebben sinds 2013 een monsterverbond gesloten met vrienden Per Borten (zang/gitaar) en Rolf Martin Snustad (baritonsax).

SpidergawdEen portie stevige seventies getinte heavy rock wordt in een lading stuwende, groovende en pakkende songs gegoten. Een must see act als je fan band van pak ‘m beet Kyuss of Graveyard. Als support act nemen de Noren het bluesy Woodland mee. Samen met De Effenaar geven we 2 setjes van 2 tickets weg voor deze show! Hoe? Dat lees je hieronder!

Eindhoven Rockcity DJ Team

Voorafgaand en tijdens de pauzes verzorgt uw eigen Eindhoven Rockcity crew de muziek. Jawel, we vaardigen een heus Eindhoven Rockcity DJ-team af naar de Effenaar en gaan de draaitafels terroriseren.

Heb je verzoekjes, dan mag je ze alvast indienen. Dat is overigens zeker geen garantie dat we je plaatjes ook draaien aangezien we daar veel te eigenwijs voor zijn. Maar verwacht de nodige stoner krakers en sludge klassiekers op vol volume…

Hoe win je kaarten voor Spidergawd?

In samenwerking met De Effenaar mogen we namelijk 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot 6 december aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!