Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Tweede editie KEIURBAN op 6 januari

Tweede editie KEIURBAN op 6 januari
Guido Segers

Op vrijdag 6 januari 2017 vindt in de Effenaar de tweede editie plaats van het jaarlijks terugkerende KEIURBAN, gecureerd door de Eindhovense band Stuurbaard Bakkebaard. Het festival bleek in 2016 al zeer geslaagd en voelde als een officieuze nieuwjaarsborrel met veel toffe muzikale verrassingen uit binnen- en buitenland.

Dit jaar bestaat de line up uit Pomrad, Jameszoo, Henk & Melle, Usé, Apneu en uiteraard ook Stuurbaard Bakkebaard zelf. Daarnaast zal ook schrijver Henk van Straten een bijzondere rol hebben tijdens de avond.

Het laatste wapenfeit van Stuurbaard Bakkebaard is een bijdrage op de Lighttown Fidelity plaat ‘Houdoe én Bedankt!’, een cover van Peter Pan Speedrock. Begin dit jaar vond de eerste editie van Keiurban plaats met onder andere De Likt.

Tickets voor KEIURBAN kosten € 17,00, meer info.