Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Win de allerlaatste tickets voor The Sore Losers @ Altstadt

The Sore Losers
Redactie

Een very very last minute actie! Maar ook 2 setjes van 2 kaarten die zomaar eens je laatste kans kunnen zijn om bij de show van The Sore Losers aankomende vrijdagavond (9-12) in de Altstadt te kunnen zijn. De show is namelijk op een haar na uitverkocht…

Bovendien nemen de Belgische rockers als support act Orange Maplewood (de achterhoekers die het debuut uitbrachten op het Eindhovense Lighttown Fidelity label) mee naar Eindhoven morgenavond. Er resten echt nog een paar kaartjes en wij mogen er 4 (2×2) weggeven.

Om mee te dingen naar een setje kaarten ga je naar onze Facebook pagina en meld je in dit bericht wie je graag wilt meenemen naar deze show. Like ook meteen het bericht en de FB pagina van Eindhoven Rockcity en je dingt vanzelf mee naar de tickets. Winnaars morgen (vrijdag 9-12) rond lunchtijd.

Nb. wil je deze show zeker niet missen, dan kun je hier altijd nog snel 1 van de laatste kaarten kopen. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!