Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Kaarten winnen voor Lemmy Lives @ Effenaar

Kaarten winnen voor Lemmy Lives @ Effenaar
Reno van der Looij

Vrijdag 30 december is het al weer een jaar geleden dat Lemmy Kilmister ons is ontvallen. De markante frontman van Motörhead wordt op zijn sterfdag in De Effenaar geëerd. Op zijn sterfdag maakt De Effenaar een muzikale buiging voor de oppergod van de rock ’n roll.

Niemand minder dan Death Alley zorgt voor een set vol Motörhead-klassiekers, met zangers uit de top van de Nederlandse rockscene; Peter Pan Speedrock, Heideroosjes, STAVAST en Voltage. Met Janneke Nijhuis (The Deaf), Ryanne van Dorst (DOOL) en Charlotte Wessels (Delain) zijn ook de dames goed vertegenwoordigd en zo had Lemmy het graag gezien.

Snakebite Love trapt af met een akoestische set vol obscure Motörhead songs, rockmascotte Dikke Dennis presenteert de viering en Jack Daniels het gratis welkomstdrankje voor iedere bezoeker! En de pauzemuziek? Yep, door ons, het Eindhoven Rockcity DJ Team, hell yeah, hail Lemmy! Tickets hier. Facebook event hier. Lees hieronder even verder hoe je kaarten kunt winnen!!!

Tickets winnen voor Lemmy Lives?

In samenwerking met De Effenaar mogen we 2 setjes van 2 tickets weggeven voor deze bijzonder memorial. Om mee te dingen naar zo’n setje hoef je maar 2 dingen te doen. Ga naar dit facebook bericht en laat in de comments weten wie je graag wilt meenemen naar deze show. Like tevens even het bericht en onze FB pagina. Dan doe je automatische mee. Winnaars dinsdag 21 december!

Lemmy Lives on tour!

Mocht je niet in staat zijn om in De Effenaar aanwezig te zijn, dan heb je ook nog een aantal andere mogelijkheden, aangezien deze package ‘op tour’ gaat:
– 27 dec – Neushoorn – LEEUWARDEN
– 28 dec – Hedon Zwolle – ZWOLLE
– 29 dec – Patronaat Haarlem – HAARLEM
– 30 dec – De Effenaar – EINDHOVEN

Lemmy Lives