Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Geen Eindhoven Psych Lab in 2017

Geen Eindhoven Psych Lab in 2017
Guido Segers

Slecht nieuws voor de Psych Heads, in 2017 zal er geen Eindhoven Psych Lab plaatsvinden in de Effenaar. Vandaag werd dit nieuws door de organisatie bekend gemaakt. Een teleurstelling, maar gelukkig niet het einde.

Het vooruitstrevende festival is niet definitief weg, maar komt in 2018 terug met een nieuwe editie. Onderstaande is de mededeling die rondgestuurd is. Wel gaan er een aantal shows georganiseerd worden vanuit Eindhoven Psych Lab Presents, de eerste op 5 april met Moon Duo.

Due to unforseen lack of funds we have decided to put the festival on hold and return in 2018. We are not able to bring you the level that you’ve come to expect from us in the last three years. As organizers and big fans of the scene, we’re very sad to share this news with you, but we’ll start working on a big return in 2018 right away. In the meantime, we’ll put on on some great Eindhoven Psych Lab Presents shows, starting with Moon Duo on April 5.

Stay psyched!