Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air en Paaspop maken nieuwe namen bekend

Jera On Air en Paaspop maken nieuwe namen bekend
Reno van der Looij

Zo vlak voor de kerstdagen komen zowel Paaspop als Jera on Air met een reeks nieuwe namen die aan de bestaande affiches worden toegevoegd. Jera heeft zelfs twee headliners in de aankondiging zitten voor het festival op 22 t/m 24 juni in Ysselsteyn. Paaspop brengt de class-act The Veils naar Schijndel.

Om met Jera on Air te beginnen. De 2 headliners die we kunnen noteren: Me First And The Gimme Gimmes en Of Mice & Men. Daarnaast hebben ze The Dillinger Escape Plan (goodbye-tour) kunnen strikken. En verder zijn de toevoegingen van Madball (foto), While She Sleeps, Four Year Strong, No Turning Back (20th birthday), Obey The Brave en Broken Teeth natuurlijk niet te zuinig. De complete line-up hieronder op de poster. Tickets hier.

Jera

Paaspop toevoegingen

Traditioneel getrouw blijft Paaspop met heel wat namen strooien. Nu was de poster voor de 2017 editie al aardig gevuld (met oa. Parkway Drive, Kensington, Komatsu, Suicidal Tendencies, Crystal Fighters), maar ze zijn in Schijndel nog lang niet klaar.

Vandaag voegt de organisatie de volgende acts aan het programma toe: Bökkers, Bokoesam, D-Block & S-te-Fan, Deun van Seun, Los Paja Brava, Puinhoop Kollektiv, The Grand East en The Veils. Complete programma hieronder op de poster. Tickets hier.

Paaspop