Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 tickets voor Orange Goblin @ Dynamo

Winnen: 2x 2 tickets voor Orange Goblin @ Dynamo
Reno van der Looij

Vorig jaar werd de show van Orange Goblin in Dynamo nog gecancelled, maar de mannen komen het op vrijdag 10 februari helemaal goedmaken. De stonermetalband is één van de meest toonaangevende bands in het genre in Engeland en wellicht ook wel wereldwijd. (Tickets hier. Facebook event hier)

Als support noteren we ‘ons eigen’ Komatsu en Obese uit Utrecht (die al eens eerder in Eindhoven indruk maakte op Sonic Boom). Kortom, een heerlijke sludge/stoner package op de vrijdagavond. Voor deze show mogen we in samenwerking met organisator Loud Noise 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Buitenkansje toch!

Hoe win ik die Orange Goblin tickets?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot donderdag 12 januari aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Foto artikel door Eindhoven Rockcity / Elke Teurlinckx (Orange Goblin @ Dynamo Metalfest 2015)