Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Jerry Hormone op 26 januari in 2 Meter Sessies@Blue Collar Hotel

Jerry Hormone op 26 januari in 2 Meter Sessies@Blue Collar Hotel
Guido Segers

Jerry Hormone is het alter-ego van Jeroen Aalbers, die kinderboekenschrijver is. Wist jij dat? Of het antwoord ja of nee is terzijde, als dit je interesse trekt moet je misschien verder lezen over zijn bezoek aan het Blue Collar Hotel.

Hormone, Neerlandicus van beroep, heeft  met zijn muziek een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. De kunst van Jerrry zit ‘m in het feit dat ie humor, zwartgalligheid en Nederlandstalige spitsvondigheid op subtiele manier met elkaar weet te verbinden. Denk Henny Vrienten, Jules Deelder, Herman Brood en Ramses Shaffy. Maar dan anno 2017!

Behalve een liveoptreden met nummers van zijn nieuwe album “stout, stout, stout” zal Jerry samen met Jan Douwe een duik nemen in het archief van 2 Meter Sessies. Op 26 januari weten we wat zijn favoriete keuze is.

Met de komst van Jerry Hormone naar Blue Collar Theater noteren we opname nummer 1.590 van 2 meter Sessies. Eerdere gasten bij 2 Meter Sessies@Blue Collar waren Daniel Docherty (Schotland) en Daniel Cane (Nijmegen).

Uniek aan deze 2 Meter Sessies is de samenwerking tussen de TV maker, het Blue Collar Hotel en  de opleiding Sint Lucas uit Eindhoven. Studenten van deze opleiding krijgen een workshop van de TV maker en het Blue Collar Hotel fungeert als praktijklokaal. Bij deze 2 Meter Sessies is in tegenstelling tot de sessies die we kennen van radio en TV wel publiek aanwezig.

Blue Collar Hotel
Klokgebouw 10
Donderdag 26 januari
Deuren open 20:30

VVK 15,00/Early Bird 12,50
Deur 17,50
http://www.bluecollarhotel.nl/theaterprogramma