Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Eurosjopper op zoek naar live acts voor 2017 editie

Euroshopper
Reno van der Looij

Het Eurosjopper festival in Lierop maakt reeds vanaf 2003 deel uit van de festivalkalender. Ook in 2017 is Eurosjopper van de partij en wel op zaterdag 24 juni. De opzet verschilt nogal van de overige zomerfestivals. Geen grote headliners, entreeprijs is inclusief alle drank, Eurosjopper bier op het menu en er spelen zo’n 30 bands met een beperkte speeltijd van 20 of 15 minuten.

En juist die bands worden nu gezocht door de organisatie van het festival. Dus speel je in een band of ben je soloartiest? Dan kun jij je inschrijven voor het Eurosjopper Festival. Ieder jaar wordt er tevens gestreden om de “Rinus Hurkmans Wisseltrofee” voor de beste cover. Hieronder de links voor meer informatie!

Inschrijven bands hier | Website hier | Facebook event hier