Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

DeWolff, De Likt en meer toegevoegd aan programma Nirwana Tuinfeest

Nirwana Tuinfeest
Reno van der Looij

Tijdens de recentelijk gehouden anti-kater sessie mochten we reeds oa. Audrey Horne, De Staat, Call it off en Death Alley noteren voor Nirwana Tuinfeest. Ook The Hives en Undeclinable Ambuscade​ stonden reeds op het affiche. De organisatie heeft daar zojuist een nieuw rijtje namen aan toegevoegd.

Dit jaar zullen namelijk ook Starsailor, DeWolff, De Likt, D.C. Dedly’s en Paceshifters op de planken staan. Aan tribute bands traditioneel ook geen gebrek met Musest (Muse), Living Theory (Linkin Park), Callahan Clearwater Revival (CCR), Rediohead (Radiohead) en The Adele Project (Adele). RATcoM (Rage Against the Machine) en Imitallica (Metallica) waren al eerder bekend.

Het festival in Lierop vindt dit jaar plaats op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Zoals gebruikelijk is de zondag gratis toegankelijk. Combi tickets en dagkaarten via deze link.

Nirwana