Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metal Fest 2017 headliner? UPDATE: GOJIRA it is!

DMF
Reno van der Looij

Waar wellicht menigeen reeds dacht dat met Testament ook als headliner op het Dynamo Metal Fest affiche prijkte, is niets minder waar. Dynamo Metal Fest communiceerde gisteren via de social media kanalen dat op korte termijn de headliner van de 2017 editie bekend wordt gemaakt.

Vanuit het geruchten circuit hebben we het sterke vermoeden dat Gojira is gestrikt voor 15 juli. De Fransen hebben sowieso wat goed te maken door de dubbele boeking van vorig jaar. Mochten we het bij het rechte eind hebben, dan reken maar op een uitverkocht huis gezien de populariteit van deze band. Met “Magma” maakte Gojira bovendien 1 van de beste metal albums van 2016.

UPDATE 27-01 13.00uur: en daar is de bevestiging al. GORJIRA is inderdaad de headliner voor Dynamo Metalfest 2017!

De bevestigde Dynamo Metal Fest line-up 2017 tot nu toe: GojiraEntombed A.D., Testament, Exodus, Vuur (Anneke van Giersbergen), Toxik en Prong. Dynamo Metal Fest tickets kun je in ieder geval al aanschaffen. Early birds zijn alweer even uitverkocht, maar voor 20,00 euro ben je er gewoon bij op zaterdag 15 juli volgend jaar.

Gojira

Dynamo Metal Fest Band Battles

De openings spot van DMF gaat zoals ieder jaar naar nieuw talent. Bands kunnen zich nog altijd (tot 15 februari) aanmelden voor de Band Battle die op 17 maart plaatsvindt. Stuur hiervoor een mail naar info@dynamo-eindhoven.nl.

bandbattle