Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Paaspop breidt line-up verder uit met 23 acts!

Paaspop
Reno van der Looij

Paaspop blijft maar met namen strooien. Maar liefst 23 acts met de zogeheten ‘P-Factor’ zijn toegevoegd aan Paaspop, dat tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide wordt gehouden.

De nieuwelingen op het affiche: Alamaison, Black Foxxes, Bohemian Betyars, Canshaker Pi, Chamireaux MC, ChildsPlay, DOOL, Enge Buren, Fano, Jack Jameson, Jayh, Kris Kross Amsterdam, Kyle Gass Band, Les Truttes, Linde Schöne, Paul Sinha, Russkaja, Sigma DJ-set, SMIB, Undeclinable Ambuscade, VANT, Waylon en Yung Internet.

Onder andere Parkway Drive, Kensington, Komatsu, Suicidal Tendencies, Crystal Fighters, Chef’Special, Anouk, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Kyle Gass Band, La Pegatina, The Veils, Anti-Flag, Asking Alexandria, Birdy Nam Nam, Stick to your Guns en Textures hadden we al eerder genoteerd

De Paaspop P-Factor

Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de dertien podia en area’s die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten ‘P-Factor’. Deze variant op de bekende ‘X-Factor’ houdt in dat de acts helemaal passen binnen de unieke Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug van de camping naar het festivalterrein is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter en prachtige decors hebben, overweldigend. Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

Paaspop kaartverkoop

Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website. Voordelige Early Birdtickets zijn nog te koop tot en met zaterdag 7 januari 2017. Vanaf zondag 8 januari zijn dan vervolgens de Regular Tickets beschikbaar.

Ticket 3 dagen (exclusief servicekosten):
Early Bird (E-tickets) € 99,-
Early Bird (harde tickets) € 99,-
Young & Free (E-tickets) € 75,-

Ticket 3 dagen + camping (exclusief servicekosten):
Early Bird (E-tickets) € 119,-
Early Bird (harde tickets) € 119,-
Young & Free (E-tickets ) € 79,-