Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

lost/ctrl lanceert nieuwe single én video!

lost/ctrl lanceert nieuwe single én video!
Guido Segers

De Eindhovense NU-WAVE band lost/ctrl brengt op 3 februari haar nieuwe single uit, de release zal plaatsvinden in café Wilhelmina. Het is de eerste release sinds het uitbrengen van de debuut EP, die vorig jaar werd gepresenteerd in een uitverkocht POPEI.

Het nummer, Youngster, is de eerste van een tweeluik. De song draagt een andere sound dan het oude en vertrouwde popgeluid waar je lost/ctrl van kent. Mede door een nieuwe samenstelling, producer Roel Blommers en een “andere fase”, waar de band zich naar eigen zeggen in bevind is deze sound tot stand gekomen.

‘’lost/ctrl is niet wat lost/ctrl was.” Zegt Serge Romme, zanger van de band. “Het afgelopen jaar hebben we moeten knokken voor ons bestaansrecht zoals we dit gewent zijn. Maar dit keer moesten we intern vooral conflicten overwinnen.” Voor nu lijkt het erop dat de band de komende tijd meer gaat spelen en ook veel releases gaat aankondigen.

 De officiële release zal vanavond plaatsvinden op vrijdag 3 februari in Café Wilhelmina, tijdens Mohr Music Night met Art Felixx en ROZJE. Aanvang 20:30

Link naar het event.