Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Paaspop legt Hatebreed vast

Hatebreed
Reno van der Looij

Paaspop betekent niet alleen maar drie dagen uitslapen, chillen, luieren en relaxen in een lentezonnetje. Hell no! Zeker niet nu de Amerikaanse metalcoregigant Hatebreed op zondag 16 april naar Paaspop komt voor een show die niet alleen de band zelf, maar vooral ook het publiek flink laat zweten. Een concert van Hatebreed ontaardt immers steevast in een verbroederende orgie van crowdsurfers, stagedivers, circle- en moshpits en walls of deaths. Hatebreed treedt de paaszondag op in de Phoenix van 20.30-21.30 uur.

Onder andere Parkway Drive, DoolUndeclinable Ambuscade, Kensington, Komatsu, Suicidal Tendencies, Crystal Fighters, Chef’Special, Anouk, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Kyle Gass Band, La Pegatina, The Veils, Anti-Flag, Asking Alexandria, Birdy Nam Nam, Stick to your Guns en Textures hadden we al eerder genoteerd

Paaspop kaartverkoop

Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website. Voordelige Early Birdtickets zijn nog te koop tot en met zaterdag 7 januari 2017. Vanaf zondag 8 januari zijn dan vervolgens de Regular Tickets beschikbaar.

Ticket 3 dagen (exclusief servicekosten):
Early Bird (E-tickets) € 99,-
Early Bird (harde tickets) € 99,-
Young & Free (E-tickets) € 75,-

Ticket 3 dagen + camping (exclusief servicekosten):
Early Bird (E-tickets) € 119,-
Early Bird (harde tickets) € 119,-
Young & Free (E-tickets ) € 79,-