Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 februari 2024

Scroll to top

Top

Ook Devin Townsend Project op Dynamo Metal Fest!

DMF
Reno van der Looij

Net als je denkt dat de line-up niet meer dikker kan (hallo Gojira!), gooit Dynamo Metalfest er de volgende vette naam tegen aan! Devin Townsend Project is nl. zojuist toegevoegd aan het affiche en daarmee lijkt het reguliere plaatje compleet.

De bevestigde Dynamo Metal Fest line-up 2017 tot nu toe: GojiraEntombed A.D., Devin Townsend Project, Testament, Exodus, Vuur (Anneke van Giersbergen), Toxik en Prong. Dynamo Metal Fest tickets kun je in ieder geval al aanschaffen. Early birds zijn alweer even uitverkocht, maar voor 20,00 euro ben je er gewoon bij op zaterdag 15 juli volgend jaar.

Devin Townsend Project

Dynamo Metal Fest Band Battles

Daarmee lijkt enkel de openings spot van DMF nog vrij en deze gaat zoals ieder jaar naar nieuw talent. Bands kunnen zich nog altijd (tot 15 februari) aanmelden voor de Band Battle die op 17 maart plaatsvindt. Stuur hiervoor een mail naar info@dynamo-eindhoven.nl.