Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

The 101’s droppen nieuwe single ‘Everything’

The 101’s droppen nieuwe single ‘Everything’
Guido Segers

Na het succes van hun debuut ‘For The Years’ in 2014 waren de heren van The 101’s even aan het zoeken welke kant ze op wilde gaan. Daar zijn de heren inmiddels uit en vandaag presenteren zij hun nieuwe single, geproduceerd door Sam Pura (bekend van The Story So Far, Basement, State Champs)

De band vroeg vorig jaar hun fans om hen te ondersteunen in het volgende avontuur, wat een reis was naar de Verenigde Staten, om daar met één van de beste punkrock producers een plaat op te gaan nemen. Na weken schrijven, opnemen en werken aan die plaat trokken de boys om 4 uur s’nachts een blik bier open, keken elkaar aan en beseften dat ze een geweldige single gemaakt hadden.

Hier is ie dan, ‘Everything’. Een nieuw nummer dat de dynamiek en energie van The 101’s weet te vatten. De video werd opgenomen door Niels Bourgonje.

 

The 101’s zijn; Andy (guitar/ lead vocals), Dirk (guitar/ backing vocals). Mark (bass/ backing vocals) en Rens (drums/ backing vocals). Als je het vergeten was. The 101’s komen uit de omstreken van Eindhoven en maken al sinds 2006 punkrock (en zien er nog gewoon heel jong uit). Twee EP’s, een album in 2014 en een eindeloze reeks shows op podia en festivals met bands als Bad Religion, Beatsteaks, Taylor Hawkins, Such Gold, Red City Radio en De Heideroosjes behoren to tde honeurs van de band.

Op 11 Februari zie je ze live in Dynamo met Four Year Strong. Tipje!

Header foto door Sylvie Maatman