Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Cityrock brengt Europe naar Klokgebouw

Bospop
Reno van der Looij

De Zweedse rocklegende Europe is headliner van het festival Cityrock dat dit jaar niet alleen in Leeuwarden, maar ook in Eindhoven plaats zal vinden. Op vrijdag 8 september vindt namelijk voor de eerste keer Cityrock Eindhoven plaats in het Klokgebouw.

Behalve afsluiter Europe (foto Bospop 2015, © Jos Berbee) spelen hier deze avond vier andere, nog aan te kondigen, bands. Een dag later op zaterdag 9 september vindt Cityrock Leeuwarden plaats. Voor zowel Eindhoven als Leeuwarden zijn 500 early bird-tickets van 29,00 euro beschikbaar. Daarna kosten tickets 35,00 euro.

De Zweedse band Europe staat synoniem voor classic rock. Wie kent meezingers als ‘The Final Countdown’, ‘Carrie’ en ‘Rock the Night’ niet? Toch hoef je bij de in 1981 opgerichte band niet alleen nostalgisch te denken. In 2015 verscheen het meest recente album, ‘War of Kings’, waarmee de band bewees nog altijd relevant te zijn in de hardrockwereld. Met zowel de klassiekers als nieuwe songs zal Europe op beide edities van Cityrock ongetwijfeld voor een feestje zorgen!

Voor zowel Cityrock Eindhoven als Cityrock Leeuwarden worden binnenkort meer namen bekend gemaakt.

cityrock