Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

2 Meter Sessies met Strand of Oaks in Blue Collar

2 Meter Sessies met Strand of Oaks in Blue Collar
Guido Segers

Jan Douwe Kroeske ontvangt Strand of Oaks (USA) voor de februari editie van 2 Meter Sessies Live in het warme, intieme Blue Collar Theater in Eindhoven. Kaarten kosten € 15 en zijn nu te koop –

Het optreden in Blue Collar is precies een week na de release van de langverwachte nieuwe Strand Of Oaks plaat “Hard Love”.

Man achter Strand Of Oaks is Timothy Showalter, een muzikant met het hart op de tong. Op deze nieuwe rockplaat zingt hij over decadente tour ervaringen, huwelijksproblemen en de bijna-dood van z’n broertje.

Kroeske ontmoette Strand Of Oaks al eerder: in 2014 werd een memorabele 2 Meter Sessie opgenomen. Na vier liedjes en een openhartig interview zat Showalter er doorheen. Emotioneel, maar ook zijn stem was na dagen achtereen alles geven aan gort. Maar stiekem waren we er blij mee; dat ruwe randje maakte het nog intenser…

Over 2 Meter Sessies Live in Blue Collar Theater

2 Meter Sessies Live is een unieke samenwerking tussen Blue Collar Hotel, de opleiding Sint Lucas en de televisiemaker Jan Douwe Kroeske. Aan het begin van het avond interviewt Jan Douwe Kroeske op het podium Strand of Oaks, over z’n nieuwe plaat, inspiraties én over het fragment dat hij uit het 2 Meter Sessies archief heeft gehaald en wil laten zien. Daarna volgt het live-optreden. De sessies worden gefilmd door studenten van het Sint Lucas.

Eerdere gasten bij het maandelijkse 2 Meter Sessies Live in Blue Collar waren Daniel Docherty, Daniel Cane en The Jerry Hormone Ego Trip.

Kaarten koop je hier.
Het event vind je hier.