Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe editie van Björns vondsten met Christof

vonderke
Guido Segers

Een nieuwe editie van Björns vondsten in ’t Vonderke, op donderdag 2 maart. De maandelijks terugkerende live avond in café ’t Vonderke (iedere eerste donderdag van de maand) wordt deze keer ingevuld door Christof. Aanvang 21.00 u, gratis entree.

Een wonderlijk verhaal, dat van Christof van der Ven, artiestennaam Christof. Als vroege twintiger verliet hij het Brabantse plaatsje Handel en toog naar Ierland met de droom full time muzikant te worden. In de straten van Galway en met bandjes in de pubs aldaar is hij begonnen met spelen en ontwikkelde hij zich als muzikant. Later verhuisde hij naar Londen om zijn solo-carriere serieus van de grond te tillen. Hij ging toeren als support act met bands als Bear’s Den, The Staves en The Boxer Rebellion. In het begin van 2016 werd hij gevraagd om toe te treden tot Bear’s Den en dat bracht hem het afgelopen jaar al op tot de verbeelding sprekende festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop. Nu staat hij met zijn solo-werk, onder meer met liedjes van zijn vorig jaar mei verschenen EP ‘Montreal’, in ’t Vonderke.

Over Björns vondsten in ’t Vonderke

Björns vondsten in ’t Vonderke is een initiatief van café ’t Vonderke in samenwerking met Björn van der Doelen, de voormalig PSV-voetballer en huidig muzikant die zijn naam heeft verbonden aan het initiatief, ’t Vonderke is een buurtkroeg aan het Lodewijk Napoleonplein in het Eindhovense Vonderkwartier. Van der Doelen en ‘t Vonderke hebben elkaar gevonden in hun wederzijdse wens: een laagdrempelig podium bieden voor rootsmuziek in Eindhoven. Iedere eerste donderdag van de maand speelt er een act uit het roots genre in ‘t Vonderke, de entree is steevast gratis.