Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air lost nieuwe reeks namen met oa. Suicidal Tendencies!

Jera
Reno van der Looij

Jera on Air heeft zojuist weer een hele reeks nieuwe namen gelost. Maar liefst 27 nieuwe acts waaronder Suicidal Tendencies als headliner! Voor de 25e (!) keer strijkt Jera on Air neer in Ysselsteyn, gelegen tussen Eindhoven en Venlo, en wist ons eerder al te vermelden dat het festival komend jaar voor het eerst drie dagen duurt.

De nieuwe toevoegingen: Chelsea Grin, The Charm The Fury, Moose Blood, As It Is SHVPES, The 101’s MALEVOLENCE, Knuckledust (Official), The Bennies, Antillectual, The Decline, Insanity Alert, Never Forget, Napoleon, Trash Boa, The JB Conspiracy, Coldburn, Not Scientists, F.O.D., MOMENTS, CAMP HIGH GAIN, Straightline, World Eater As, Enemies Arise, 68, The Tips

Voor Jera konden we al eerder 2 headliners noteren: Me First And The Gimme Gimmes en Of Mice & Men. Daarnaast waren onder andere The Dillinger Escape Plan,  Madball,  While She Sleeps, Four Year Strong, No Turning Back, Obey The Brave, Broken Teeth, Architects, Comeback Kid, Northlane, The Bouncing Souls, The Devil Wears Prada, Every Time I Die, The Black Dahlia Murder, The Smith Street Band en Landscape al langer bekend. De complete line-up hieronder op de poster. Tickets hier.

Jera