Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Drive Like Maria Effenaar tickets en privé show winnen!

Drive Like Maria
Reno van der Looij

Ja je leest het goed! Je kunt niet alleen een setje kaarten voor Drive Like Maria op zaterdag 4 maart in De Effenaar winnen. Maar je krijgt er een heuse meet en greet en privé kleedkamer concert bij. Hoe vet is dat dan… Bovendien noteren we als support acts The Silverfaces en ‘ons eigen’ The Dirty Denims.

Drive Like Maria, de Nederlands Belgische combi brengt stevige rock met een vleug stoner, maar altijd met de geheimen van een goed popliedje in het achterhoofd. Voor deze show mogen we 2 x 2 tickets weggeven, inclusief het eerder genoemde kleed kamerconcert voorafgaand aan de show.

Hoe win je die Drive Like Maria prijs?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot vrijdag 24 februari aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!