Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Life of Agony keert terug naar Effenaar

Mina Caputo
Reno van der Looij

Ook in 2017 zijn de New Yorkers van Life of Agony te vinden in Eindhoven. Op maandag 14 augustus (het weekend na de festivalshow op Into the Grave in Leeuwarden) keert de band terug op het podium van De Effenaar.

Life of Agony (foto © Elke Teurlinckx) heeft een goede band met Eindhoven. Dat werd tijdens ons interview met gitarist Joey Z. afgelopen november tijdens The Sound of Revolution nog maar eens bekrachtigd. In april brengt de band bovendien de langverwachte nieuwe langspeler ‘The Place Where There’s No More Pain’ uit. De eerste release sinds ‘Broken Valley’ uit 2005.

Kaarten voor deze show kosten EUR 27,50 en er wordt nog een support act aan de avond toegevoegd. Facebook event hier.