Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Eerste rijtje namen voor Eindhoven Metal Meeting

EMM
Reno van der Looij

We wisten vorige week reeds te melden dat Venom (met Cronos) naar de Eindhoven Metal Meeting 2017 komt. Het festival dat op 15 en 16 december wederom 2 dagen in de Eindhovense Effenaar plaatsvindt voegt er nu nog een rijtje acts aan toe.

Zo vinden we DOOL (NL), MERCILESS (SE), OUR SURVIVAL DEPENDS ON US (AT), PENTACLE (NL), TANKARD (DE) en VERWOED (NL) terug op het affiche. De komende periode komen hier natuurlijk nog heel wat namen bij.

Tickets Eindhoven Metal Meeting

De laatste Early Bird Combi Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de officiële website van het festival. De goedkopere tickets voor vroege beslissers kosten 70 euro + administratie kosten en zijn geldig voor de beide festivaldagen. Wees er snel bij!

Eindhoven Metal Meeting