Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor Afterpartees @ Altstadt

Afterpartees
Reno van der Looij

Hoog tijd om weer eens een leuke show in de Altstadt mee te pikken. Wij raden je Afterpartees aan om op vrijdag 31 maart je weekend mee te beginnen. Als support nemen ze de garagerockers van The Super Soakers mee. Laten we het nu nog eens interessanter maken en er in samenwerking met Altstadt 2x 2 tickets voor weggeven!

Het maakt niet uit waar Afterpartees speelt. De stevige 70’s punk en hartverscheurende powerpop staat garant voor een potje ‘sloop de tent maar!’ Dat lieten ze eind 2015 al zien in Altstadt Eindhoven. Toen tijdens DDW Music. En daarvoor nog, met slechts één single op de markt, op o.a. Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Paaspop. Anno 2017 staan ze dus wederom in Eindhoven…

Hoe win je die Afterpartees tickets?

Om mee te dingen naar een setje kaarten ga je naar onze Facebook pagina en meld je in de comments van dit bericht wie je graag wilt meenemen naar deze show. Like ook meteen het bericht en de FB pagina van Eindhoven Rockcity en je dingt vanzelf mee naar de tickets. Winnaars op 10 maart!