Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

30 Nieuwe namen voor Paaspop

30 Nieuwe namen voor Paaspop
Guido Segers

​​​​​De enige stress die Paaspopbezoekers kunnen krijgen tijdens het mooiste festival van Nederland is keuzestress. Ga maar na: een overweldigend aanbod van drank & food(trucks); een groot aanbod qua campingaccommodatie (van basic tot superdeluxe) en 13 podia & area’s waar maar liefst 175 acts gedurende drie dagen optreden. Ook deze nieuw bevestigde namen komen tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april naar terrein De Molenheide in Schijndel:

Call It Off, The Charm The Fury, De Sluwe Vos, Falco Benz, Galactixx, The Guilty Six, Haeken, The Jerry Hormone Ego Trip, Lucky Done Gone, Mariachi Reloaded, Moombahteam, Navarone, Nic Fanciulli, Rectum Raiders, Riton, Ronnie Flex & Lil’ Kleine + Deuxperience Band, She’s got balls, Skoften Sloop Service. Het Spaanse Elrow krijgt twee dagen zijn eigen stage; op zaterdag 15 april met Benny Rodrigues, Eddy M, Marc Maya, Niels Feijen, Sydney Charles, wAFF en op zondag 16 april met Amin Edge & Dance, Bastian Bux, Bram Fidder, Dominik Eulberg, George Privatti, Ici Sans Merci.

Binnenkort wordt het programma van Paaspop compleet gemaakt. Info over alle Paaspopacts staat op de site.

Elrow ‘Sambodromo Do Brasil’
Carnaval vieren in Rio de Janeiro? Dat kan dit jaar in Schijndel! Want Paaspop heeft het bruisende exotische Spaanse dj-collectief Elrow uitgenodigd, dat zijn eigen stage midden op het festivalterrein krijgt. Maar liefst 12 dj’s zullen op zaterdag en op zondag het thema ‘Sambodromo Do Brasil’ vertalen naar een fiësta die niet onderdoet voor Braziliaans carnaval en die de hartslag van de bezoekers omhoog zal jagen met optredens van Benny Rodrigues, Eddy M, Marc Maya, Niels Feijen,Sydney Charles, wAFF (op zaterdag 15 april) en op zondag 16 april: Amin Edge & Dance, Bastian Bux, Bram Fidder, Dominik Eulberg, George Privatti, Ici Sans Merci.

De ‘P-Factor’
Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de dertien podia en area’s die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten ‘P-Factor’. Dit jaar zijn dat onder meer Anouk, Chef’Special, Crystal Fighters, De Staat, Doe Maar, Hans Teeuwen, Kensington, Matt Simons, Tom Odell enUB40. Deze variant op de bekende ‘X-Factor’ houdt in dat de acts helemaal passen binnen de unieke Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug van de camping naar het festivalterrein is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter en prachtige decors hebben overweldigend.

Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

Tickets (prijzen exclusief servicekosten)
Onderstaande Reguliere Tickets zijn zowel online als bij de bekende voorverkoopadressen te koop:
Vrijdag € 59,-
Zaterdag € 69,-
Zondag € 69,-
Zaterdag + zondag  combi € 95,-
3-dagen combi € 109,-
Camping € 25,-

Onderstaande tickets zijn alleen online te koop:
Young & Free (E-tickets ) € 79,-
Young & Free + camping (E-tickets ) € 85,-